“Про-Джект” Аудио Системс (Pro-Ject Audio Systems) е най-мащабният производител на грамофони в света, а от началото на хилядолетието пуска на пазара новаторска серия от многокомпонентни микроуреди в аудиотехниката.

Ние сме тук, за да изпълним най-акуратно вашите желания и идеи. Точно сега, напук на кризата, и Вие си изпълнете Ваше желание и се радвайте на нова придобивка! Не отлагайте. Защото ако не сега, кога? Е.Т. “Доди” също така ремонтира грамофони. Можем да заменим старата Ви доза с нова и да направим всички необходими настройки. Ще прегледаме старателно и ходовата част. Само специално кантарче може да определи оптималния притиск на иглата. Можем да Ви бъдем полезни и при намирането на нова доза или игла. Асортиментът на компоненти от серията “Бокс-Дизайн” също расте. “Про-Джект” пусна нови, по-мощни усилватели и предусилватели, при все 10 см ширина на всеки уред! Двеста вата вече не са проблем за “Про-Джект”, става възможно и включването на бас-каса. “Музикалните кутийки” на “Про-Джект” могат да бъдат свързани по най-различни начини, в зависимост от Вашите представи и предпочитания. Демонстрация на техниката, която Ви интересува, е възможна след уговорка.

Ако и Вие желаете да станете дистрибутор на продуктите на Pro-Ject Audio Systems, моля, обадете се на тел. 0888 55 12 41 (Добромир Недялков).

Фирма “Про-Джект” винаги се е стремяла да предлага високо качество при най-ниски цени. Ще се радваме да сте един от доволните й клиенти! Доставката до клиента е безплатна, а в рамките на София – и въвеждането на техниката в действие. Извън София за доставка на стоката използваме куриерската фирма Е-конт, която има многобройни филиали в цялата страна. За целта най-подходящ е наложеният платеж – поръчвате, а плащате стоката при получаването й. “Про-Джект” дава гаранция 24 месеца от деня на покупката.
В заключение Ви благодарим за интереса. Заповядайте отново на www.project-audio-elon.eu ! Е.Т. “Доди” е на Вашите услуги!