Дебютен въглерод EVO

Време е за Еволюцията. Взехме най-популярния си грамофонен дизайн и подобрихме всеки аспект от него. Резултатът е невероятно изискан продукт.

Изискан във всеки аспект.

Окачване

Подобрено моторно окачване

Debut Carbon EVO разполага с новото ни проектирано моторно окачване. Подобрихме стария дизайн, за да намалим последователно вибрациите по-добре от преди.

Метални фута

Затихнала & височина регулируема

Новият Debut Carbon Evo стои на три височина регулируеми затихнала алуминиева фута, за да гарантира перфектната стойка.

1,7 кг Плато

Тежка стомана и TPE затихна

Добавихме TPE (термопластичен еластомер) пръстен от вътрешната страна на подноса. Резултатът е още по-тиха и без шумна операция с по-малко уау и пърхане.

33/45/78 RPM

Високо прецизно управление на мотора

Рокерният превключвател на дъното на грамофона ви позволява да променяте скоростите с натискането само на един бутон.

Debut-Carbon-EVO-44
Debut-Carbon-EVO-43
Debut-Carbon-EVO-59-1
Debut-Carbon-EVO-45

Еволюцията

Debut Carbon EVO се фокусира върху основните аспекти, които правят грамофонен звук страхотен. Технически правилен дизайн - експертна изработка - ръчно изработен в ЕС. Този грамофон е построен, за да ви продължи цял живот!

Препроектирано двигателено окачване

Използвахме технологията и опита си, натрупани от миналото и пасвахме на техники за затихване на грамофони highend в Debut Carbon EVO. Разглеждайки по-напреднали tPE затихване и хаймас сандвич конструкции успяхме да измислим ново решение за мотор и окачване за Debut Carbon EVO.

По всяко време перфектната стойка

Нашият нов Debut Carbon EVO не просто изглежда страхотно - той също винаги стои перфектно ниво. Той използва 3 височина регулируеми тежкотоварни метални фута, за да се осигури ниво позициониране на всяка повърхност.

Контролирани скорости на възпроизвеждане

Освен че може без усилие да променя скоростите на повторение с натискането на бутон, скоростта на възпроизвеждане се управлява по електронен път с най-голяма прецизност, което води до най-точните и стабилни скорости.

ЗАТИХНАЛА ОТВЪТРЕ

Предишният ни метален поднос вече беше по-тежък от този на всеки друг на пазара, но металните плата по своята същност имат недостатък: резонанс.

Нашата TPE (термопластична еластомер) технология сега помага да се завлажнят резонанса напълно и също така увеличава теглото до 1,7 кг. Тъй като TPE е монтиран към вътрешната страна на джантата на подноса, движещата се енергия също ще създаде ефект на маховик. Резултатът е още по-тиха и без шумна операция с по-малко уау и пърхане.

ИЗЧИСТЕН ВЪНШЕН ВИД & НОВИ ЦВЕТОВЕ

Вие няма да намерите всеки бутон, превключване или печат на цокъла, за да се гарантира луксозната естетика. Превключвателят за управление на скоростта е преместен на дъното на цокъла, за да се запази чистият поглед, с който е известен Дебютът.

Дебютният Carbon EVO е не само непрекъсваем, като предлага традиционни високо гланцови черни, бели и червени облицовки или нашия облицовъчен фурнир от истински дървен орех. Напълно нови, уникални и тренд-настройка са красиво реализираните сатенени подпис завършва в 5 различни вариации.

От записа до усилвателя ви.

Ортофон 2M Червен

Касета за преместване-магнит

2M Red е всецелеви патрон, който осигурява отворен, динамичен звук с леко докосване на топлина. (*US Версия идва със Сумико Рейниер)

Тонярмът

8,6 инчов въглерод

Новият Debut Carbon EVO разполага с доказания 8,6'' едно парче Дизайн на карбонов тонер. Супер коравият, но лек тонеум осигурява безумно качество на звука с убедителен звуков етап.

Изход

Позлатени гнезда

Винаги можете да променяте изходното си RCA кабел и да го надстройвате с предпочетеното от вас. Позлатените конектори винаги ще осигуряват най-добрата връзка.

Фоно кабел

Полубалансен RCA кабел

За да гарантирате перфектна връзка с вашия ампер ще намерите висококачествен фоно RCA кабел в кутията. Нашата Connect it E е полубалансиран, нискокапациентен кабел, с превъзходно екраниране.

Debut-Carbon-EVO-38
Debut-Carbon-EVO-40
Debut-Carbon-EVO-39
Debut-Carbon-EVO-41

Избери си финала.

Сатенена стомана синьо

Високо гланц черно

Орех от истинско дърво

Технически характеристики

Номинални скорости33/45 r.p.m.. 78 r.p.m. по избор
Варианс на скоростта33: ±0,50% 45: ±0,60%
Уау и пърхане33: ±0,17% 45: ±0,15%
Сигнал към шума68dB
Ефективна маса на тонерм6g
Ефективна дължина на тонорм8.6 “ ( 218.5 мм)
Надвес18,5 мм
Консумация4 W/ 0 W в Режим на готовност
Извънбордо електрозахранване15V / 0 – 0.8 mA DC (настроен на 0,5 mA), универсално захранване
Размери (Ш x В x Д)415 x 118 x 320 мм, отворен капак за прах 415 x 365 x 405mm
Тегло5,6 кг
Размери опаковки (Ш x В x Д)488 x 235 x 393 мм
Тегло вкл. опаковки8.0кг
–– 
MM-патрон ортофон 2M червен: 
Честотен диапазон20-22.000Hz
Разделяне на каналите22dB/1kHz
Изходно напрежение5.5mV
Препоръчичен импеданс на натоварването47kohms/усилвател връзка – MM-вход
Съответствие/тип стилус20μm/mN – елиптична
Препоръчителна сила на проследяване17.5mN
Тегло7.2g

Вече намерихте ли любимия си?

Един грамофон. 9 различни финални опции.